Levering

Leveringstid for de fleste flagg- og banneprodukter med trykk er 4 uker fra godkjent korrektur (korrekturprosessen tar normalt 1 -2 dager) + forsendelsestid fra Haugesund (normalt 1 - 5 dager).  Alle flaggprodukter sendes som sporbar pakke med Posten/Bring. Sendes til hentested (post i butikk eller pakkeboks). Varer fra lager (uten eget trykk) sendes normalt innen 1-2 arbeidsdager.  

I tilknytning til ferier bl.a. de to midtersted ukene i juli måned kan det forekomme tilsvarende lengre leveringstider.  

Du har en ukes frist til å hente pakken din på ditt hentested. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Uavhentede pakker blir returners til oss og tilleggskostnade for retur til oss og snding på nyutt blir belastet og fakturert sluttkunden.   

Betaling

Se alternativer ved utsjekk i kasse. 

Kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver ordre belastet med dette gebyret som pr 2023 er ca 300 kr 

Forsendelse ut av Norge

Nettbutikken Vestflagg er bare for det norske markedet og leveringe innenlands. For bestilling av varer fra utenlandske kunder eller varer som ønskes sendt ut av Norge; ta kontakt med oss på epost post@vestflagg.no for nærmere informasjon og tilbud.