Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Levering

Når får jeg flaggene?

Leveringstiden er ca 3-4 uker fra godkjent korrektur. Så hvis utarbeidelse av design/korrektur tar et par dager og forsendelse tar 2-4 dager, så har du antagelig flaggene om ca en måned.

Noe annet du lurer på?

Send oss spørsmål på post@vestflagg.no

Leverer dere til utlandet?

Nei, desverre ikke. Vi sender bare til mottakere i Norge.

Hva er fraktkostnaden?

Vi har fast fraktkostnad på kr 150 (kr 120 + mva) pr. ordre uansett ordrens størrelse til mottakere i Norge unntatt Svalbard.

Design og trykk

Har flaggene trykk på begge sider?

Flagg er trykket med gjennomgående trykk. Det betyr at motivet vises speilvendt på den ene siden.

Kan jeg ha forskjellige trykk på flaggene?

Prisene her er basert på at alle har samme trykk/ motiv. Hvis du ønsker ulike motiv, så må du legge inn hvert motiv som egne varelinjer, eventuelt send oss e-post og be om spesialtilbud.

Hvor mange farger kan jeg ha i trykket?

Flagg og bannere trykkes i fullfarge (CMYK prosessfarger). På samme måte som en vanlig printer og trykksak. Du kan derfor bruke alle vanlige farger. Unntatt spesialeffekter som eksempelvis metallicfarger, refleks, fluoriserende farger osv.

Skal jeg laste opp logofil?

I første omgang behøver du ikke laste opp filer med logo eller bilder. Når du har bestilt kontakter vi deg samme dag eller neste arbeidsdag for å avklare med deg hvordan du ønsker trykket. Du kan da sende oss ditt manuskript, logo, eller bilde. Vil du likevel sende filer til oss nå med en gang kan de sendes til post@vestflagg.no.  Skriv gjerne ordrenummert i emnefeltet.        

Kan dere trykke hvilken som helst motiv, for eksempel klubblogoer, registrerte varemerker, kontroversielle budskap og bilder hentet fra nettet?

Vi trykker bare logoer og bilder som kunden har de immaterielle opphavsmessige rettighetene til. I tvilstilfeller vil vi be om dokumentasjon eller fullmakt til bruk av motivet. Vi forbeholder oss også retten til å avvise å trykke motiv som kan oppfattes som støtende, ulovlige eller skadelige.      

Priser

Er prisene med eller uten moms?

Oppgitte priser er i utgangspunktet inkludert 25% moms/merverdiavgift. Nederst på siden kan du velge om priser skal vises med eller uten moms.

Må jeg bestille "pakker" på 6 stk? Hva hvis jeg ønsker andre antall?

Vi har standardisert størrelser og antall her i Vestflagg-nettbutiken for å gjøre det enkelt og rimelig å bestille typiske antall. På flagg er en 6-pakning minsteantall. Du kan be om manuell service på andre antall, for eksempel  3 flagg eller 10 flagg; ta i så fall kontakt og be om tilbud. Det vil imidlertid oftest lønne seg å velge standardløsningen her i nettbutikken.

Er det noe tillegg for design, filmer, oppstart eller lignende?

Nei. Alt er inkludert. Dog innenfor rimelighetens rammer. Du må nesten ha en logo, bilde eller forslag til tekst selv som utgangspunkt, så bearbeider våre grafikere ditt manus til et korrektur forslag. Inntil en halvtime grafisk arbeid er inkludert. Oppstart og innstilling for trykking er selvsagt også inkludert. Vi har heller ikke fakturagebyr, administrasjonsgebyr, energitillegg, bompengetillegg, miljøgebyr eller tilsvarende ekstrakostnader.

Har dere rabatter for forhandlere?

Prisene her på Vestflagg nettbutikken gjelder for alle, og er gunstige også for reklamebyråer, trykkerier og andre forhandlere. Hvis du ønsker å forhandle våre flaggprodukter, ta kontakt med oss i Tonjer Media as for vanlig forhandler-tilbud. E-post daglig leder jahn@tonjer.no

Får jeg rabatt hvis jeg kjøper mange flagg?

Ja, på de fleste flaggprodukter er det rabatter ved kjøp av mange like sett med flagg. For større antall/ordre, typisk over 100 vanlige flagg; kontakt oss og be om spesialtilbud.

Om reklameflagg

Hvor store bør reklameflaggene være?

Se våre tips og råd om størrelser på reklameflagg her >>>

Kan jeg bestille andre størrelser enn de som er i nettbutikken?

Leverer dere silketrykkede flagg?

Ja, vi leverer også silketrykkene flagg, kontakt med oss for manuelt spesialtilbud. E-post: post@vestflagg.no

Hvor er flaggene produsert?

Våre polyester-flagg er produsert i Kina. Design og grafisk prepress utfører vi her i Norge.

Kan jeg få andre typer fester eller annen konfeksjonering på flaggene?

Ja, men ikke her i nettbutikken. Vi kan levere flagg med andre/flere flaggfester i ryggen, maljer, tunnel eller andre spesialiteter. Ta kontakt og be om spesialtilbud.

Om bannere

Har dere andre bannere enn de i nettbutikken her?

Ja, vi leverer bannere i flere typer polyester, PVC-banner og PVC-mesh banner. Og de leveres i ulike størrelser. Be om tilbud på post@vestflagg.no

Hva er leveringstid på bannere?

Vi har ulike typer bannerprodukter, både importerte og egenproduserte her i Haugesund. Leveringstidene er derfor noe ulike, fra et par dager opp til fire uker. 

Betaling

Vi er offentlig virksomhet, kan vi får faktura?

Ja. Pass på å legge inn riktig organisasjonsnummer og referanse (PO-nummer, ansattenummer, prosjektnummer, enhetsnummer e.l.) og velg TWO bedriftsfaktura ved utsjekk. Faktura sendes da når varene sendes fra oss som EHF til enheten din, med kopi til din oppgitte e-postadresse. 

    

Kan vi få faktura til firma/organisasjon/virksomhet?

Ja. Legg inn riktig organisasjonsnummer og gjerne aktuell referanse (PO-nummer, bestillingsnummer, prosjektnummer e.l.) og velg TWO bedriftsfaktura ved utsjekk. Faktura med 14 dagers betalingsfrist sendes da fra TWO når varene er sendt fra oss. Fakturaen vil bli sendt som EHF til dem som kan motta det, samt en pdf-kopi til din oppgitte e-postadresse. Hvis din virksomhet ikke kan mottta EHF-fakturaer, vil faktura bli sendt som pdf-fil til oppgitt e-postadresse. 
 

Hvis din virksomhet ikke går gjennom kredittvurdering, kan du betale med Vipps eller kort. Beløpet blir da reservert ved bestilling og belastet når varene sendes fra oss.     

Kan vi som firma få EHF-faktura?

Ja, velg TWO bedriftsfaktura ved utsjekk. Er din virksomhet registrert i Elma, vil dere få EHF-faktura når varene sendes fra oss. 

 

Om Vestflagg/ nettbutikken

Hvem står bak Vestflagg.no?

Nettbutikken Vestflagg drives av Tonjer Media as (org nr 944 516 662) i Haugesund i Norge. Tonjer Media er en tradisjonsrik familiedrevet firma som selger, trykker og importerer reklame og profilprodukter.

Er dere norsk bedrift?

Ja, vi holder til i Norge og er 100% norsk virksomhet. Firmanavn Tonjer Media as org nr 944 516 662.

Hvor lenge har dere holdt på?

Tonjer Media ble startet av innehaveren Jahn Tonjer i 1985. Ble aksjeselskap i 1987. Flaggprodukter med trykk har vi solgt i over 35 år. Nettbutikken Vestflagg opprettet vi i 2023.

Hvor holder dere til?

Vi holder til i Haugesund. Haugesund ligger i Rogaland fylke på Vestlandet, mellom Bergen og Stavanger.

Hvem eier Vestflagg?

Nettbutikken Vestflagg.no drives og eies av Tonjer Media as i Haugesund som er familiedrevet og eiet av Jahn Tonjer med familie.